menu
LET OP!

Want...
Deze app is nog niet af.
Er lopen insecten rond. (als je er een ziet stuur een mail ;)
En je foto is meschien wel de achtergrond

menu

Welkom!

Welkom op de tablet app van het sgdc!

links zie je het menu en hieronder het laatste nieuws.

img02
img03
img01
img05
img02
img08
img02

MUSICAL MOULIN ROUGE

Donderdag 5 en vrijdag 6 juni a.s. om 19.30 uur speelt klas 3G de musical Moulin Rouge. Een liefdesdrama dat zich afspeelt in het wilde nachtleven van Parijs rond het jaar 1900. Het wordt magnifiek, weelderig, overweldigend, overvloedig, stupide, gigantisch, duizelingwekkend, een sensuele extase! Het wordt: SPECTACULAIR, SPECTACULAIR. Toegangskaarten kosten €5,- en zijn te koop vanaf maandag 2 juni a.s. tijdens de pauzes in de aula.
No text

img02GESLAAGD OPEN PODIUM

Voor de vakantie hebben we mogen genieten van uiteenlopende optredens van talentvolle leerlingen. Het was een waar feestje zo vlak voor de meivakantie!
No text

img02

Afsluiting l.o. in Snowworld

Op dinsdag 15 april gingen alle leerlingen van 4-vmbo als afsluiting van de lessen lichamelijke opvoeding skien of snowboarden in Snowworld. De beginnende leerlingen kregen anderhalf uur les en mochten daarna vrij de baan op. De gevorderden leerlingen mochten vrij skien of snowboarden en een aantal waaghalzen durfde zelfs van de grootste schans af. Het was een erg gezellige en sportieve middag en een leuke afsluiting van de periode l.o. op het s Gravendreef College!
No text

img02

WINNAARS KANGOEROE WEDSTRIJD 2014

De Kangoeroe wedstrijd 2014 is bij ons op school gewonnen door Anna de Groot en Leroy van Buytene. Gefeliciteerd! Alle deelnemers hebben een certificaat en een aandenken gekregen. Dank jullie wel voor jullie deelname, volgend jaar doen we weer mee!
No text

img02

BEKER GEWONNEN BIJ ZAALVOETBAL

Op donderdag 24 april jl. deden er maar liefst drie teams van het ’s Gravendreef College mee aan het zaalvoetbaltoernooi, georganiseerd door de gemeente Leidschendam-Voorburg, bij RKAVV in Leidschendam. Het was goed te zien dat een aantal meiden vooraf getraind had, want de meeste wedstrijden werden gewonnen. In een bloedstollende finale tegen het Wellant College, waarin een 0-1 achterstand werd omgebogen naar een 2-1 voorsprong, ging de winst uiteindelijk naar de meiden van het ’s Gravendreef College. Er is een superprestatie geleverd en we zijn een prachtige beker rijker! Op 22 mei a.s. mogen we onze titel weer gaan verdedigen op het volgende toernooi.
No text

img02

PAINTBALLEN MET KLAS 4C

Woensdag 16 april was het zover, paintballen met klas 4C. Dankzij een groep fantastische ouders, die voor het vervoer zorgden, hebben we een onvergetelijke middag bij Paintball010 in Vlaardingen gehad.
Haitam heeft mevrouw de Vries tot twee keer toe goed geraakt.
Mevrouw de Vries kreeg Boy in het vizier en miste niet!!
Meneer de Wolff was zeer fanatiek en miste niet veel...
Niemand was bang voor een beetje verf...
Al met al was het een zeer geslaagde middag met spareribs en friet toe...
No text